Zdravím,
v červnu chceme s mým přítelem jet na 14 dní na dovolenou do Egypta. Pořád se nemůžeme rozhodnout
do jaké oblasti se máme vydat.
Našli jsme jeden super hotel v Hurghádě, další pěkný hotel jsme objevili El Gouně, co čert
nechtěl další hotel, který by se nám docela i líbil je v Sharm el Sheiku.
Proím napište někdo, kde se vám nejvíce líbilo.
Fakt nevíme kam se máme vydat.
Budeme moc rádi, když nám někdo napíšete, díky moc!
Kdo poradí do jaké obalsti v Egyptě na dovolenou?
Pravidla fóra
Pro turisty má Egypt pyramidy v Gíze a sfingy, pohřebiště v Údolí králů, památky v Luxoru a chrámu Abu Simbel. Pro milovníky potápění jsou tu Sharm el Sheikh, Hurghada, Dahab a další egyptská letoviska.
Pro turisty má Egypt pyramidy v Gíze a sfingy, pohřebiště v Údolí králů, památky v Luxoru a chrámu Abu Simbel. Pro milovníky potápění jsou tu Sharm el Sheikh, Hurghada, Dahab a další egyptská letoviska.
Re: Kdo poradí do jaké obalsti v Egyptě na dovolenou?
Tak já a můj manžel jezdíme nejraději do Hurghády, tam máme už hotel, do kterého se vracíme nyní již po
několikáté. Nejraději si kupujeme pokoj s výhledem na moře a pokud možno tak s balkónem.
Vím, že takový pokoj není zrovna levná záležitost, ale určitě to stojí za to.
Na výlety je lepší se informovat na místě.
několikáté. Nejraději si kupujeme pokoj s výhledem na moře a pokud možno tak s balkónem.
Vím, že takový pokoj není zrovna levná záležitost, ale určitě to stojí za to.
Na výlety je lepší se informovat na místě.
Podle mne jsou nejhezší pláže v Makadi Bay. Minulý rok jsme byli v El Gouně, nebylo to špatný, ale jak říkám Makadi Bay je lepší.
Příště až pojedeme, tak to bude určitě zase Makadi. Ještě si počkej možná ti někdo napíše zase nějaké info o jiné oblasti.
Příště až pojedeme, tak to bude určitě zase Makadi. Ještě si počkej možná ti někdo napíše zase nějaké info o jiné oblasti.
Moc vám děkuji za vaše odpovědi. Dneska jsem zase byla v cestovce, prošla jsem snad všechny stránky na internetu a pořád ještě nemám vybráno, ale do soboty musím mít jasno.
Pořád mne láká Sharm el Sheik a víš proč? Je tam podmořský svět.
Pořád mne láká Sharm el Sheik a víš proč? Je tam podmořský svět.
Bola som v Hurghády aj v Sharm el Sheik, obe krásne v Hurggády bolo prijemnejsie ale zase v Sheiku ten podmorsky svet je skoda si nechat ujst tezko sa rozhodnut.
Tak my nakonec vybrali Hurgádu a také se nám tam líbilo. Tak příští rok třeba vyrazíme do Sheiku na podmořský svět. . A nepamatuješ si, kde jste byli v Sheiku ubytovaní?
-
My jsme byli v říjnu na Marsa Alam v hotelu Oriental bay a bylo to tam moc super. Je tam daleko více k vidění než v Hurghadě. Hotel vřele doporučujeme
V zátoce u hotelu lze potkat želvy, sem tam zabloudí nějaký delfín, je tam muréna a spousta dalšího k vidění
V zátoce u hotelu lze potkat želvy, sem tam zabloudí nějaký delfín, je tam muréna a spousta dalšího k vidění
tam se mi také moc líbilo
My byli s manželem v Egyptě jednou a to v Hurghadě, na hotel si už nevzpomenu, už je to dlouho, co jsme tam byli. Přístí rok tam ovšem chceme jet zase, nejspíš s fischerem