Zakynthos
Pravidla fóra
Informace o největším a nejjižnějším řeckém ostrově naleznete na webu věnovaném Krétě. Dalším ostrovem, kterému se věnuje celý web, je Rhodos. Ostrovy zaujímají téměř jednu čtvrtinu rozlohy celého Řecka a jsou jedním z nejoblíbenějších turistických cílů pro letní dovolenou.
Pokud i vy patříte mezi příznivce této jihoevropské země, podívejte se na aktuální nabídku last minute do Řecka a zjistíte, že navštívit některý z ostrovů nebo pevninské Řecko nemusí rozhodně stát velké peníze.
Informace o největším a nejjižnějším řeckém ostrově naleznete na webu věnovaném Krétě. Dalším ostrovem, kterému se věnuje celý web, je Rhodos. Ostrovy zaujímají téměř jednu čtvrtinu rozlohy celého Řecka a jsou jedním z nejoblíbenějších turistických cílů pro letní dovolenou.
Pokud i vy patříte mezi příznivce této jihoevropské země, podívejte se na aktuální nabídku last minute do Řecka a zjistíte, že navštívit některý z ostrovů nebo pevninské Řecko nemusí rozhodně stát velké peníze.
Zakynthos
V loni jsme byli s kamarádkou na Zakynthosu, přímo v oblasti Aghios Sostis. Byla to skvělá dovolená.Nádherné písčité pláže, ochotní lidé. Ubytování ve studiu nám úplně stačilo. Chtěli jsme spíš poznávat zdejší okolí. K výletům doporučuji zapůjčit si auto v průměru 50 EUR/den. Nejhezčí výlet byl na pláž Navajo a plávání v Modrých jeskyních. Pokud nemáte rádi zaplněné pláže a všude spousty turistů tak Aghios Sostis mohu jen doporučit.
Re: Zakynthos
Naprosto souhlasím.Pro mě byl i zážitek přivstat si a vyfotit si 100 letou želvu Careta Careta, která pravidelně každý den připlouvá (okolo 9 hod. místního času) k pláži Laganas kde jí místní rybáři krmí.
No to je fakt nádhera ta želva. To by se mi taky líbilo. Kde jste si to kupovali já jsem z Chomutova nevíte jestli také tento pobyt tady někdo nabízí?
Ahoj,
vím, že zájezd pořádala CK Mile, ale kamarádka to našla a koupila přes internet jenže už ti přesně nepovím na jakých stránkách to bylo. Pravda je, že byli z Chomutova, ale mi jsme šli na pobočku v Praze. Zkusím je najít a kdyžtak ti písnu www stránky.
zatím čauky
vím, že zájezd pořádala CK Mile, ale kamarádka to našla a koupila přes internet jenže už ti přesně nepovím na jakých stránkách to bylo. Pravda je, že byli z Chomutova, ale mi jsme šli na pobočku v Praze. Zkusím je najít a kdyžtak ti písnu www stránky.
zatím čauky
Ahoj jsi moc hodná, že se podíváš, která cestovka ten Zakynthos prodává. Moje sestra byla s rodinou na Korfu, ale prý tam jsou tmavé pláže tak tam se mi moc nechce
Tak já jsem byla před dvěma s kamarádkou na Korfu v Agios Stefanos a měli jsme krásný světlý písek:-)