Last minute zájezdy
Last minute zájezdy
Zdravím, máte radši vybranou dovolou pěkně s předstihem, nebo raději využíváte zájezdů na poslední chvíli? Já last minute ještě nepodnikla, teď mě však oslovil jeden zájezd na lastmoment(tecka)cz a tak nevím, zda mám počítat s nějakými "riziky". Děkuji
Re: Last minute zájezdy
Zdravíčko, já už párkrát last minute zájezdy využila, někdy vím, že dostanu dovolenou třeba týden předem, tak potom sháním last minute a hlavně jsou i levnější. Letos jsem zrovna byla na last minute s topfly(.)cz a bylo to supr
My chtěli jet na LM několikrát, ale většinou to bylo hodně přebrané. Takže jsme nakonec neletěli nikam Tedy jednou se skoro zadařilo, ale to jsem zase zjistila, že jsem těhotná, takže také nic . Prostě máme na LM asi smůlu.
Last minute jsem využila 2x. Oba zájezdy jsem si našla na etravel(.)cz a byla jsem velmi, velmi spokojená.
Teď jsem využil last minute u topfly do Turecka, bylo to moc fajn, jen trochu hektické balení
Nev Dama má skvělé nabídky i ceny. Rodiče se teď vrátili ze Španělska a byli moc spokojení )
-
Radši s předstihem, ale když není možnost, tak to hold jinak nejde, když někam chcete jet , já využila last minute zatím jednou a neviděla jsem nějaký extra rozdíl