Bulharsko na vlastní pěst
Pravidla fóra
Češi začali v posledních letech Bulharsko znovu objevovat. Kdysi jedna z mála možných destinací, kde bylo možné trávit dovolenou u moře, urazila značný kus cesty a dnes má turistům opět co nabídnout. Toto fórum je věnováno právě dovolené v Bulharsku. Navíc kromě moře má tato zmemě co nabídnout i těm, kteří se vydají do Bulharska na zájezd za poznáním.
Češi začali v posledních letech Bulharsko znovu objevovat. Kdysi jedna z mála možných destinací, kde bylo možné trávit dovolenou u moře, urazila značný kus cesty a dnes má turistům opět co nabídnout. Toto fórum je věnováno právě dovolené v Bulharsku. Navíc kromě moře má tato zmemě co nabídnout i těm, kteří se vydají do Bulharska na zájezd za poznáním.
Bulharsko na vlastní pěst
ahoj máte někdo radu ??? chceme jet na vlastní pěst do Bulharska. Víte někdo jestli jsou směrovky jen v azbuce nebo také v latince Krom kulturních zážitků bychom také rádi někde dobře zapařili někde na nějaký pěkný pláži co mi doporučíte, Zlaté písky nebo Slunečné pobřeží Nebo mi dáte jiný tipy
-
Re: Bulharsko na vlastní pěst
tak já si myslím, že Bulharsko je už v EU tak určitě jsou tam i směrovky psané v latince čau kamča
Re: Bulharsko na vlastní pěst
čus rád bych ti jen poradil na silnicích v Bulharsku se jezdí dost "razantně " Moje doporučení nenechat se vyprovokovat k rychlé jízdě, mohlo by to být drahý. Zlaté písky ještě neznám, ale slunečné pobřeží si myslím, že znám také záleží na poloze hotelu v centru jsou bary a trochu stranou najdeš i svůj klid když budeš po něm toužit. Jídlo je vynikající a chutné užij si to